9. filmski seminar Mad About Film na LiFFe festivalu!

24.10.2016

Tudi letošnji ediciji Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala LiFFe se v okviru spremljevalnega programa priključuje izvedba filmskega seminarja Enostavno nori na filme, ki pod okriljem filmske platforme Mad About Film na LiFFu tokrat poteka že tretjič.

Praktični del seminarja bo ponujal delavnico pisanja scenarijev, ki jo bo vodila priznana filmska kritičarka in scenaristka, pa tudi Vizojeva mentorica, Tina Poglajen, medtem ko bo delavnico filmske kritike vodil priznan filmski kritik Matic Majcen, prav tako redni sodelavec Vizojevih filmsko-vzgojnih programov.

Letos bo v sodelovanju s Pionirskim domom in njihovim mentorjem, Sandijem Skokom, potekala še nadaljevalna 5-dnevna delavnica snemanja kratkega filma, namenjenega udeležencem scenaristične delavnice, ki bodo dobili priložnost, da svojo scenaristično idejo in filmsko vizijo realizirajo tudi v praksi.

Obeta pa se nam tudi predavanje S čim vse se ukvarja filmski producent priznanega filmskega producenta Mihe Černeca, ki nam bo na podlagi svojih večletnih izkušenj predstavil ustvarjalno, a vse prepogosto zapostavljeno delo producenta.

Deli to stran z drugimi:


Komentarji so onemogočeni.